Študentski dan

Študentski dan – program.pdf

Dragi študenti in študentke,

letos bo ponovno pod okriljem Mednarodnega kongres psihologov, ki poteka že osmič zapovrstjo, potekal Študentski dan, katerega organizirajo študentke psihologije in biopsihologije. Letos bo Študentski dan potekal 18. septembra 2019.

foto: Eva Markošek

Namen Študentskega dneva je, da imajo tako študenti (bio)psihologije kot tudi študenti drugih sorodnih strok možnost predstaviti svoja raziskovalna področja znotraj psihologije. Pri tem pa lahko letos pripravijo in predstavijo prispevek vezan na osrednjo temo kongresa, »Obrazi nasilja – izzivi psihologije«, ali pa na katerokoli drugo področje znotraj psihologije. S tem želimo omogočiti predstavitev najnovejših psiholoških spoznanj s strani študentov tako iz področja osrednje tematike kongresa kot tudi iz drugih področij psihologije.

Več informacij o prijavi prispevkov za Študentski dan pa lahko pridobite tukaj.

Poleg prispevkov s strani študentov pa tudi letos pripravljamo zanimivo plenarno predavanje o enem izmed obrazov nasilja.

Več informacij lahko najdete na Facebook strani ali pa kontaktirate letošnje koordinatorice Študentskega dneva, in sicer Majo Jotić (maja.jotic95@gmail.com) v Ljubljani, Sabino Majerič (majeric.sabina@gmail.com) v Mariboru in pa Nives Žunec (zunec.nives@hotmail.com) v Kopru.

foto: Eva Markošek

Torej na Študentski dan ste vabljeni vsi, ki bi želeli predstaviti svoje prispevke, kot tudi tisti, kateri želite pridobiti zgolj nova spoznanja iz različnih psiholoških področji, na katerih delujejo študenti. Vendar pa z udeležbo na Študentskem dnevu ne boste pridobili zgolj novih znanj, ampak boste pridobili tudi nova poznanstva s študenti različnih smeri študija.

Veselimo se tvoje udeležbe!

Maja Jotić, Sabina Majerič in Nives Žunec,
koordinatorice Študentskega dneva

Prijava na študentski dan